Hej,

Det är med stor spänning och glädje jag vill meddela att vi nu startar bloggen ”Framtidens Handel”.

Vi startar bloggen för att dela med oss av tankar och visioner om hur framtidens handel kommer se ut. Bloggens syfte är att inspirera och engagera samtidigt som vi vill lyfta fram intressanta frågeställningar och lösningar som kan ha betydelse för hur Framtidens Handel kommer att utvecklas.

Det är ingen överdrift att påstå att just nu är förändringarna och förändringstakten extra spännande och extra snabb. Transformering till multi-kanal handel eller som också sägs omni-kanal handel består av ett antal händelser som kommer att ha stor inverkan på handels fortsatta utveckling. Samtidigt ger nya teknologier än mer nya möjligheter som konsumenter och kunder snappar upp och utnyttjar snabbare än någonsin.

Utbudet är enormt och vad skall man ta till sig och vad skall man satsa på som hållbara vägval. Det som fascinerar någon kan vara ointressant för någon annat och vise versa. Vi ser därmed bloggen som en plattform för diskussion kring viktiga ämnen i alla riktningar och i vill gärna starta en dialog med dig som läsare.

Ditt bidrag i debatten är viktigt och centralt och vad vore en blogg utan dina viktiga synpunkter och inlägg?

Hoppas nu att Framtidens Handel ska ge dig inspiration och en massa nya idéer inför framtiden!

Varmt välkommen.

 

Ralf Seimertz

CEO  & President

Lämna en kommentar

(Kommer inte att publiceras)


8 − = två