vinn ipad mini

Vad tror du kommer att påverka handeln (B2C och B2B) mest fram till år 2020? Besvara vår omröstning och delta i utlottningen av en Ipad Mini*.

Här nedan har vi listat några trender och fenomen som det talas mycket om nu. Vilka av dessa tror du kommer att påverka företagen och förändra handeln mellan säljare och köpare mest under de kommande sju åren? Lämna eller skicka ditt svar till oss på Fiwe senast den 30 april 2013. Vi kommer att presentera resultatet av undersökningen här på vår blogg www.framtidenshandel.se i mitten av maj. Då meddelas även vem som vunnit utlottningen.

* Vi lottar ut en Ipad Mini 16GB Wi-Fi bland de inkomna svaren. Anställda på Fiwe får ej delta i utlottningen. Vinnaren meddelas via telefon och e-post i vecka 19 2013. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Om du inte kunde svara på den digitala enkäten kan du istället ladda hem den här: Framtidenshandel_enkät_2013

Lämna enkäten till oss (på event eller i samband med möte). Posta eller mejla enkäten – eller skriv ett vanligt mejl där du skriver vilka alternativ du röstar på + dina kontaktuppgifter. Märk ämnesraden med ”Framtidens handel”.

Fiwe Systems & Consulting, Mölndalsvägen 93, 412 63 GÖTEBORG
info@fiwe.se, tel +4631 733 77 80

Lämna en kommentar

(Kommer inte att publiceras)


+ ett = 7